Om oss

Vi som jobber ved Ditt Smådyrkrematorium har selv kjæledyr og vet også hvordan det er å miste en god følgesvenn. Vi har derfor stor forståelse for din sorg. Ditt Smådyrkrematorium vil forsøke å tilpasse seg dine ønsker.

Elisabeth Foldøy er daglig leder og den du som regel får kontakt med når du henvender deg til oss. I tillegg til alt det administrative utfører hun selve kremeringen, klargjør urnene og annet praktisk arbeid ved krematoriet. 

Vi drifter i et nytt tilpasset bygg på et nedlagt gårdsbruk i landlige omgivelser. Se forøvrig veibeskrivelse og kart under "Kontakt oss".

Vi henter vanligvis kjæledyret hos din veterinær. Skulle du ha lyst til å selv komme med din venn til oss er det fullt mulig. Du kan også velge å hente urna hos oss, istedet for at vi bringer den tilbake til veterinæren. 

Vi har ingen fast åpningstid, men gjør avtale med hver enkelt dyreeier. Slik får du avsatt tid kun for deg, og det vil ikke være andre kunder tilstede samtidig.

Vi er godkjent av Mattilsynet og kremerer i spesialovner godkjent til formålet. The Association of Private Pet Cemeteries & Crematoria er en internasjonal organisasjon for dyrekrematorier. Vi har vært medlem siden 2014. Medlemskapet innebærer at vi har forpliktet oss til å drive etter organisasjonens retningslinjer og kan underlegges inspeksjoner.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe eller følg oss på Facebook.